VanAllesWat 2021

VanAllesWat is, inderdaad, van alles wat. Dit zijn de verhalen van 2019. Alles is mogelijk in deze verhalen. Hier plaats ik mijn  verhalen die niet in een subcategorie in korte verhalen staan. Ik kan dus niet echt zeggen waar ze over gaan, want ze zijn allemaal verschillend. Inderdaad, van alles wat. Soms zijn de verhalen beschouwend, soms een beetje schurend maar vaker ironisch en met humor: leuke verhalen dus, althans dat is de bedoeling.

van alles wat
ik schrijf over van alles wat

Klik op de menubalk bovenin op VanAllesWat2019 en vervolgens op het verhaal wat je wilt lezen.

Heel veel schrijvers schrijven kort

Het is een uitgebreid genre, dat van het korte verhaal. Ik schrijf ze ook, met meer woorden dan deze stukjes en dat doen een hoop schrijvers. Joost Zwagerman heeft er twee dikke boeken over geschreven over twee honderd auteurs met drie honderd verhalen. Ga er maar aan staan. Soms zijn het serieuze verhalen en soms zijn het verhalen met humor.

Je hebt natuurlijk Nescio met ‘Titaantjes’ en ‘De Uitvreter’. Meer naar deze tijd toe heb je Maarten ‘t Hart, Simon Carmichelt met z’n ‘cursiefjes’ enz. ‘Aan Tafel’ van Martje Wortel is een iets serieuzer kerstverhaal. klik hier als je het wilt lezen.

Wil je naar het contactformulier? Klik hier

Als je mij op mijn persoonlijke Facebook wil volgen, klik hier