De deep state bestaat

De deep state, daar praten complotdenkers over en die deep state bestaat uit de pedofiele, bloeddorstige elite die de macht wil grijpen. Waarom? Wel om ons onschuldige burgers in slavernij te binden, dat is algemeen bekend. Nu dacht ik altijd dat de elite de macht al had. Elite betekent zoveel als een groep met privileges die de hoogste positie inneemt. Maar dit terzijde.

Het gaat mij even om die deep state of in goed Nederlands de diepe staat. Ik heb er nooit in geloofd maar hij bestaat. En het grappige is, het bewijs van het bestaan heeft de diepe staat zelf geleverd.

De nano chip van Bill Gates

Het zit zo, eerst heeft Bill Gates, een van die diep staters,  het coronavirus de wereld ingestuurd. Slim gedaan van hem. Vervolgens is hij erin geslaagd een

een miljard keer vergrote nano chip

mini nano chip in het vaccin op te nemen. Dat is een puike prestatie, zo’n klein chipje ontwikkelen, dat makkelijk door een naald met een opening van ongeveer 0,5 mm heen kan. Chapeau, wat een wonder van techniek.

Zo zie je maar, even let je niet op en de diepe staat slaagt erin alle vaccins te voorzien van een mini chip. Alle gevaccineerden, ik dus ook, dragen nu zo’n mini chip. Het duurt niet lang of via die minuscule RFID ( Radio Frequency ID)  neemt de diepe staat onze hersens over en vertelt ons via 5G wat we voortaan moeten doen.

Vaccinatie en magnetisme

Die diep staters laten zich ook vaccineren want a. je kan niet weten en b. zolang ze de macht niet hebben, willen ze natuurlijk geen argwaan wekken.

Over de gevolgen van die vaccinatie hebben die diep staters nagedacht. Daarom hebben ze, om te voorkomen dat die chip in hun hersens terecht komt, de chip magnetisch gemaakt. Waar ze niet aan gedacht hebben is dat daardoor al die diep staters in één klap herkenbaar zijn.

Dus als je iemand met een sleutelbos of een munt op zijn bovenarm ziet lopen dan weet je direct dat het een diep stater is, een van die toekomstige slavenhouders.

Wil je naar het contactformulier? Klik hier

Als je mij op mijn persoonlijke Facebook wil volgen, klik hier  

Deel dit artikel