Wedstrijden

Behalve boeken en verhalen voor mijn blog doe ik ook mee aan wedstrijden. Tot nu toe val ik niet in de prijzen maar je leert ervan en enige zelfkastijding is mij niet vreemd. Tenslotte ben ik katholiek opgevoed.

Ik schrijf ook boeken.

  • Kwaak de Kikker. Ik heb een serie Kwaakverhalen geschreven voor mijn kleinkinderen en ga daar ooit een echt kinderboek van maken.
  • Dirck en zijn vrouwen. Het is een erotische, zeg maar pornografische, ridderroman. In concept is het verhaal gereed maar voorlopig laat ik het liggen, schrijven over seks gaat heel snel vervelen.
  • Terug naar Shangri-La . Het eerste deel ligt in de boekhandel (ISBN 978-6266-458-6) . Wil je het kopen, klik dan hier of ga naar je plaatselijke boekhandel.
  • Het tweede deel “De strijd om Shangri-La ( ISBN 9789083163703) staat sinds 7 mei 2021 in mijn SHOP en is als pdf gratis verkrijgbaar
  • De Tweeling, Het is de bedoeling dat het een trilogie wordt. Het is in eerste versie klaar, maar ik ben nog niet tevreden over het einde. Dit verhaal wil ik in 2021 afmaken.
  • Helse sprookjes, de sprookjes herschreven naar hun oorsprong. ook hier moet nog het nodige werk aan gedaan worden.
  • Pausen, een apart slag volk. Smeuïge verhalen uit de krochten van het Vaticaan. Ik ga dat als e-book publiceren in 2021. Je vind een aantal van deze verhalen hier.

De boeken, die ik schrijf, staan niet op mijn blog. Ik vind ze te groot voor een blog: ze zijn langer dan 10.000 woorden. Zodra er één klaar is, vermeld ik dat op mijn blog.

Mocht het via een uitgever niet lukken mijn boeken uit te geven, dan is er een andere oplossing: ik geef ze zelf uit als E-book. Dat is niet zo moeilijk en voor mij is het niet zo belangrijk of mijn verhalen als een fysiek echt boek worden uitgegeven. Voor mij telt dat ze gelezen kunnen worden.

Voor mijn contactformulier, klik je hier

Als je mij op Facebook wil volgen, klik hier

Deze blog is gepubliceerd op 06-12-2016 en bijgewerkt op 10-02-2021

Deel dit artikel